7 Kasım 2023 Salı

Kocaeli Evden Eve Nakliyat

Kocaeli Güven Nakliyat Eşya taşımacılığında; evden eve nakliyat, evden eve taşımacılık, şehir içi nakliye, şehirler arası nakliye, depolama, paketleme, ofis ve büro taşımacılığı, fuar taşımacılığı, banka taşımacılığı, Yurt dışı evden eve nakliyat ve büro, ofis, fuar taşımacılık sektörlerinde hizmet vermekteyiz.


Kocaeli Güven Nakliyat Eşya taşımacılığında Evden eve, büro, ofis banka, fuar nakliyatında öncelikle Müşterimiz bizden nasıl bir çalışma istiyor.? Müşterimiz nasıl bir taşıma yapılırsa memnun kalır.? sorularını müşterimize yöneltip bize vereceği bilgiler doğrultusunda müşteri dosyası açılır. Her müşteri için açılan müşteri dosyası içeriğinde müşterimizin bilgileri yer almakta ve arşivlenmektedir. Herhangi bir müşteri şikayeti geldiğinde hangi aracın yada hangi ekibin müşterinin evini toparladığını kayıt üzerinde görebilmekte ve gelen şikayetleri müşteri dosyasına işleyerek 3 defa farklı müşteriden şikayet alan ekip ve şoförle çalışma yapılmamaktadır. Müşterinin önerileri de şikâyetlerinde açılan müşteri dosyasına kaydedilerek . Müşteri memnuniyeti değerlendirmeleri belirli aralıklarla denetlenmekte ve gerekli aksiyonlar alınmaktadır.



https://kocaeliguvennakliyat.com/
Kocaeli Güven Nakliyat Kalite Sistemiz Evden eve nakliyat ISO 9001 sistem belgesine sahip ender nakliyat firmalardan biriyiz. ISO 9001 sistem gereği müşteri memnuniyeti, hizmet gerçekleştirme süreçlerimiz, proses bazında incelenmiş ve müşteri varlığı; hizmetin sunumu esnasında doğabilecek zararlar sigorta kapsamıyla numaralandırılarak müşteri varlığı korunmuştur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder